SAMSUN / ÇARŞAMBA - Şehit Ferhan Hasovalı İlkokulu

Ekm

Okulumuz 1, sınıf öğrencisi İpek ARLAN, 2023-2024 jimnastik sezonunun Trabzon'da yapılan Türkiye finallerinde trambolin branşında sıralamada 7. olmuştur, Kendisini tebrik eder başarılarının devemını dileriz,

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

Ekm

Cumhuriyet'in 100.yılı kapsamında 4-6 yaş grubu öğrencilerin katıldığı çocuklarda ; Vatan millet sevgisi uyandırmak, Milli birlik kavramını anlatmak,  Milli bayram bilincini oluşturmak amacıyla  Çarşamba Okul Öncesi Öğretmenleri tarafindan uygulanan  100. Yılda 100. Minik adım projesinin ilk etkinliği Cumhuriyet yürüyüşü.

Nis

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin gayretleri ile sayın velilerimizin destekleriyle deprem bölgesi için oluşturmuş olduğumuz gıda ve hijyen temizlik malzemelerinden oluşan koliler çarşamba belediyemizin destekleriyle deprem bölgesine ulaştırılmıştır. Gayret ve desteklerinden dolayı emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimiz ile sayın velilerimize, Ulaştırma imkanı sağlayan çarşamba belediyemize okulumuz adına teşekkürler ediyoruz.